LAVAZZA               
Priča o Lavazza kavi seže u daleku 1985. godinu kada se otvorila prva prodavaonica u Torinu. Od tada svake godine Lavazza odabire najbolje kave sa plantaža širom svijeta kako bi se stvorile specijalizirane mješavine kave bogatog okusa i savršene teksture.
  1. Najbolja i kvalitetno probrana zrna garancija su savršene kave
  2. Uz kavu provodimo cijele dane – od prve jutarnje moke, preko espressa pa sve do kave Americano
  3. Otkrij razne načine pripreme i odaberi najdraži za sebe
  • Sve specifične prednosti i karakteristike različitih elemenata uključenih u Lavazza kavu su integrirane i spojene kako bi se stvorila savršeno uravnotežena kava s karakterističnim okusom, aromom i teksturom.

Lavazza Crema e Gusto:

Kava s osebujnim karakterom - savršena je kombinacija intenzivne arome i punog okusa. Sastoji se od visokokvalitetnog Arabica i Robusta zrna s mirisnim okusom i ugodnom čokoladnom notom na kraju. Idealna je za one koji žele uživati u intenzivnom okusu u bilo koje doba dana.

Image

Lavazza Crema e Gusto Forte:

Mješavina Arabice i Robuste uglavnom iz središnje Afrike i jugoistočne Azije za snažan i odlučujući espresso, karakteriziran kremastim ovojem i savršenom harmoničnošću između teksture i intenziteta, s naglašenim pikantnim notama. Plod je više od stoljeća iskustva u umjetnosti miješanja i prženja koja nudi fini izbor mješavine stvorene za pripremu visokokvalitetnog espressa.
Image

Lavazza Gold Selection:

Pomno odabrane najbolje kave punog okusa za savršenu slatko-gorku ravnotežu okusa. Jedinstveni, punomasni espresso s mirisom mliječne čokolade uz notu vanilije. Načinjena od prirodne brazilske Arabice, visoko kvalitetne isprane  kolumbijske Arabice i Robuste sa Java otoka.
Image

Lavazza Crema Aroma:

Mješavina s dosljednom kremom uz snažan i odlučan karakter s ugodnim okusom suhog voća, gokog kakaa i dragocjenog drveta koji podsjećaju na fino staro vino iz bačvi. Načinjena od prirodne Arabice s područja San Paula u Brazilu, isprane Arabica iz Hondurasa, afričke Robuste s pikantnim notama iz Ugande.
Image

Lavazza Top Class:

Puna mješavina kave s ugodno uravnoteženom aromom čokolade i suhoga voća uz lagani post-okus gorkog kakaa. Načinjena od prirodne brazilske Arabice, visoko kvalitetne isprane  indijske Arabice i Robuste sa Java otoka.
Image

Lavazza Gran Espresso:

Mješavina sa konzistentnom i baršunastom kremom i intenzivnim i čokoladnim okusom, s notama finih, starih bačvi. Dulje pečenje daje karamelizirani post-okus s izraženim notama pečenja. Načinjena od prirodne brazilske Arabice iz područja Cerrado, Mogiana i Južni Minas te isprane Arabice iz Hondurasa, uzgojene u planinama, afričke Robustr s pikantnim notama iz Ugande.
Image

Lavazza bez kofeina:

Najfinija i najkvalitetnija zrna su dekofeinirana prirodnim putem kako bi se osiguralo zadržavanje svih profila okusa. Rezultat je kava puna okusa i bogata teksturom. Idealan izbor za one koji vole užitak vrhunske kave bez kofeina.

 

Image

Lavazza Espresso Crema e Gusto kapsule:

Mješavina Arabice brazilskog podrijetla koja dolazi uglavnom iz istočne Afrike i jugoistočne Azije, za kremasti espresso s intenzivnim okusom, kojeg karakterizira nježni miris finog drva. Sklad između teksture i arome, pojačano načinom pripreme.
Image
© 2021 Coffee Team All Rights Reserved. IT podrška Virtus Fortis